Tårstadmesterskapet i melkespannkasting – resultatliste

Lørdag 31.august gikk årets Tårstadmesterskap i melkespannkasting av stabelen under Tårstad-dagen. Hele 83 deltakere fordelt på de 6 klassene; dame, herre, jente, gutt, pensjonist herre og pensjonist dame kastet melkespann i strålende solskinn. Det ble satt flere nye rekorder og i klassen for pensjonist herre fikk Åke Bovin vandrepokalen til odel og eie, etter å ha fått sitt tredje napp. Han satte samtidig ny rekord i sin klasse med 9,2 m, så han vil nok bli vanskelig og slå framover.

Les mer her.

I klassen for damer satte ungjenta Cecilie Wiggen de litt eldre på plass med ny rekord på 11,7 m. I klassen pensjonist dame har det vært tre damer som har gått igjen i kampen om topplasseringene de siste årene. Bodil Myrvang og Karin Sørensen har to napp hver i pokalen, mens Lilly Yttervik hadde ett napp. Etter kastinga lørdagen sto Lilly Yttervik igjen som vinner og ny rekordholder, hele 9,45 m kastet hun. Nå har de tre damene to napp hver i pokalen, så det blir et veldig spennende oppgjør og følge neste år. Vi gleder oss!

Vinnerne av voksenklassene fikk vandrepokaler, diplomer og fenalår, sponset av Bunnpris Bogen. Jente-og gutteklassen fikk hvert sitt diplom og fruktkurv, sponset av Joker Liland og Matkroken Evenskjer. Vi takker alle deltakere og sponsorer for å bidra til et flott mesterskap.

Frida Linnea Bøe i klasse jente ble trukket ut som vinner av en kurv med osteprodukter fra TINE for kr 500,–. Alle som deltok i melkespannkastinga var med i trekningen.

Dette innlegget ble publisert i Tårstad-dagan 2013. Bokmerk permalenken.