Tårstad-dagan 2011

Da var Tårstad-dagan 2011 over for denne gang. Vi har hatt to flotte dager med masse besøkende. Lørdag var det ca 1000 på området, søndag betydelig mindre, uten at det gjorde noe med stemninga. Vi har hatt friluftsgudstjeneste på Tårstad for første gang, melkespann er kastet, premier vunnet, penger har skiftet eier og mange fjes ble malt i fine farger. Den nybygde platten på baksida av Bygdehuset ble innviet i helga, og det fine skiltet på forsida av Bygdehuset ble avduket. Det skjer stadig noe med det flotte Bygdehuset vårt. Værgudene var på vår side i helga, og det var ikke mange dråpene som kom. Takk til alle som delte disse to dagene sammen med oss! Og ikke minst; takk til alle som har stått på og hjulpet til!

Silje Høgås har strikket 2011-utgaven av hennes egenkomponerte Tårstad-dagvott, og den ble i år som i fjor trukket blant de frivillige. Årets heldige vinner ble Eva Hansen! Vi gratulerer og takker for innsatsen.

Etter en liten hvil inviterer vi til 10-årsjubileumsfest lørdag 15. oktober på Bygdehuset. Det blir tegnafest med god mat og drikke. Mer info kommer.

Se bilder fra søndagen her.

Dette innlegget ble publisert i Tårstad-dagan 2011. Bokmerk permalenken.