Bodplass

Er du interessert i bodplass? Har du noe å selge? Vil du informere om noe eller verve flere medlemmer? Vi kan tilby bodplass til faste priser. Det kan bli trangt om plassen, derfor er det lurt å være tidlig ute. Vi har allerede passert et tosifret antall bodbestillinger. Ta kontakt med Birgitte Rørvik Bruun (brbruun@online.no) i komiteen.

Nærmere informasjon om bodplass:

Type stand: Vi stiller med boder. Størrelsen er 2 m dyp og 2,5 m bred. Har dere behov for større boder så skal vi se hva vi får til. Ingen kan ha biler stående ved bodene. Dette har sammenheng med at området utenfor Bygdehuset ikke er større enn det trenger å være. Hvis bilen ER selve boden så må dere gjøre oppmerksom på det ved bestilling. Vi stiller med skilt til alle bodene. Vi blir enige med bodleier hva som skal stå på skiltet.

Strøm: Vi legger fram strømtilkobling til de som bestiller det. Skjøteledninger må man ta med selv. Strømstyrke maksimum 16 A

Åpningstider: Kl. 12.00 – cirka kl. 18.00. Det begynner å komme folk allerede kl. 11.30, men vi åpner ingenting før kl. 12.00. Det betyr at alt salg ikke er tillat før kl. 12.00 og vi har ringt i bjella. Boden deres må være klar fra cirka 11.30, så dere bør møte senest kl. 11.00, eller tidligere alt etter hvor lang tid dere bruker for å ordne til i boden deres. Alle biler må være ute av området senest kl. 11.30.

Bodene kan begynne å pakke ned ut når vi går inn for å ha trekning av bla Tårstad-daglotteriet samt premieutdeling. Da er klokka mellom 17 og 18 en gang.

Begrensninger: Vi setter ingen begrensninger på produkter man kan selge med unntak av produkter som konkurrerer med Tårstad-dagens egne. Det betyr per i dag; kafémat, middag, grillmat, is og annen mat som skal nytes på stedet. Matprodukter som er beregnet for å ta med seg hjem er helt i orden å selge. Det skal da være pakket for dette formålet. Lefser av ulike slag kan selges etter at Tårstad-dagen har solgt unna sin egen produksjon.

Priser:

Bodplass: Kr 350,-

Med strøm: Kr 30,- ekstra

Med bord og stoler: Kr 200,- ekstra

Bodleien kreves inn kontant på Tårstad-dagen. Kasserer kommer rundt til alle bodene. Bodplasser fordeles etter først-til-mølla-prinsippet.

Parkering: Bodfolk får parkere i nærheten av bodområdene etter at boden er gjort klar. Gi beskjed til parkeringsvaktene at dere har bod ved parkering.

Kontaktperson i Tårstad-dagkomiteen:

Birgitte Rørvik Bruun

E-post: brbruun@online.no

Mobil: 970 54 142